Fikk Katana-sverd og to kundeservice-priser

IMG_0367[10].jpg

Helt siden Centralgaragen ble startet opp i 1916 har alltid kundeservice stått i sentrum.
– Kundene er jo alt for oss, sier daglig leder Terje Torkildsen. Da var det ekstra moro å få utdelt prisene under Mazdas forhandlersamling på Geilo i slutten av januar i år. Centralgaragen ble tildelt prisene best på kundetilfredshet 2016 både for salg- og servicemarked av Mazda-forhandlere i Norge.

Hvert år avholdes Mazda-samlingen for å kåre årets beste forhandlere i flere kategorier. Tidligere har Centralgaragen fått prisen årets Mazda-forhandler 2014 og ‘’Best dealer’’ 2015 på ettermarkedet for Hyundai i 2015.

– Ja visst er det moro. Du er vinner’n av festen da, den dagen! Men det er jo de ansattes holdning og tanker som gjør at vi har den muligheten. Dette er noe vi tar med oss resten av året også.

Fikk sverd for lang og tro tjeneste
Ikke nok med at Centralgaragen fikk dra hjem med to priser, de mottok også et originalt japansk Katana-sverd som en utmerkelse for å være en av de få forhandlerne i Norge som har solgt Mazda helt siden merket ble lansert i Norge i 1967.

– Det har faktisk ikke rukket å komme opp enda. Men det er klart det er veldig spesielt, og veldig moro å bli satt pris på. Prisen mener Terje går til de ansatte som har vært her i så lang tid, noen i 20 og 30 år allerede.

Hvorfor scorer dere så høyt på kundeservice?
– Det er jo de ansatte! Vi har folk som synes det er moro å jobbe med kundene våre, rett og slett. Det er viktig å gi de den servicen de fortjener, og kanskje enda litt til, avslutter Terje.

Test: BMW I3 vs Hyundai IONIQ

Dagbladet Bil testet i januar to av de mest populære elbilvalgene mot hverandre: Hyundai IONIQ og BMW I3.

IONIQ, som tidligere har blitt kåret til Årets Bil 2017, fikk terningkast 6 og stakk av med seieren, både basert på ytelse og pris.

Hver gang kom Ioniq lengst, og testresultatet i vår test ble 193 kilometer for Ioniq, mot 186 kilometer for i3.
En topputstyrt i3 koster i overkant av 350 000, med frakt og leveringsomkostninger. Det er nesten 100 000 kroner mer enn en topputstyrt Ioniq.

 

Les hele testen her (OBS: Krever Dagbladet Pluss).

Centralgaragen  er stolt forhandler av Hyundai i Drammen. Les mer om Hyundai IONIQ og bestill prøvekjøring hos oss her.

 

Volkswagen e-Golf vs Hyundai IONIQ - Sammenlign selv

Hyundai IONIQ electric og VW e-Golf er to populære elektriske alternativer. Men hvilken bil bør du velge?

Hyundai har satt opp en enkel sammenlikning av de to bilene. Klikk her og bedøm selv.

Centralgaragen  er stolt forhandler av Hyundai i Drammen. Les mer om Hyundai IONIQ og bestill prøvekjøring hos oss her.

Nissan Leaf vs Hyundai IONIQ - Sammenlign selv

Hyundai IONIQ electric og Nissan Leaf er to populære elektriske alternativer. Men hvilken bil bør du velge?

Hyundai har satt opp en enkel sammenlikning av de to bilene. Klikk her og bedøm selv.

Centralgaragen  er stolt forhandler av Hyundai i Drammen. Les mer om Hyundai IONIQ og bestill prøvekjøring hos oss her.

Hyundai IONIQ er årets bil 2017!

I konkurranse med flere premiummodeller som Mercedes-BenZ E-klasse og Volvo S90/V90, er Huyndai IONIQ valgt som Årets Bil 2017.

Her har man alle muligheter til å tilpasse elbilen til sitt eget bruk, sier juryens forman Espen Stensrud, redaktør i Autofil. For ut av den samme støpeskjeen kommer det en hybridbil, en ladbar hybrid og en ren elbil. Kunden kan ganske enkelt velge bil basert på eget kjøremønster.

Samtlige seks jurymedlemmer ble veldig positivt overrasket etter å ha kjørt bilen, og alle hadde den på sin topp-3 liste. - Den er lettkjørt og fremstår rett og slett som en gjennomprøvet overraskelse, sier Stensrud.

Godt utstyrt bil

- Utstyrspakken er veldig omfattende når man ser på prisen. IONIQ har alt av passive og aktive sikkerhetssystemer, sier redaktøren. Samtlige seks jurymedlemmer ble veldig positivt overrasket etter å ha kjørt bilen, og alle hadde den på sin topp-3 liste. - Den er lettkjørt og fremstår rett og slett som en gjennomprøvet overraskelse, sier Stensrud.

Ikke bare er IONIQ lettkjørt og god. Den tilbyr også full pakke; skinnseter, seteventilasjon, varme i rattet, kupévarmer, led-lys, trådløs lading av mobiltelefon, el-soltak, adaptiv cruise control og solide sikkerhetssystemer som radar, kameraer og automatisk nødbrems. - Det kommer til å ta lang tid før vi ser en tilsvarende bil som gir så mye til en så gunstig pris. Legg til fem års garanti med ubegrenset antall kilometer, så skjønner vi at Hyundai ikke leker med kundene, konkluderer redaktør Stensrud.

Strenge kriterier

Juryen hadde flgende kriterier å forholde seg til:

  • miljøegenskaper
  • Passiv og aktiv sikkerhet
  • Pris, økonomi og pålitelighet
  • Kjøreegenskaper, praktisk bruk, design, komfort og resultat av leseravstemning

- Vi hadde ti strålende biler i finalen, men bare én vinner, sier Stensrud.

Klikk her får mer informasjon og for å bestille prøvekjøring av Hyundai IONIQ hos Centralgaragen.

 

Kilde: https://www.hyundai.no/aktuelt/nyheter/arets-bil-2017/