Hyundai IONIQ er årets bil 2017!

I konkurranse med flere premiummodeller som Mercedes-BenZ E-klasse og Volvo S90/V90, er Huyndai IONIQ valgt som Årets Bil 2017.

Her har man alle muligheter til å tilpasse elbilen til sitt eget bruk, sier juryens forman Espen Stensrud, redaktør i Autofil. For ut av den samme støpeskjeen kommer det en hybridbil, en ladbar hybrid og en ren elbil. Kunden kan ganske enkelt velge bil basert på eget kjøremønster.

Samtlige seks jurymedlemmer ble veldig positivt overrasket etter å ha kjørt bilen, og alle hadde den på sin topp-3 liste. - Den er lettkjørt og fremstår rett og slett som en gjennomprøvet overraskelse, sier Stensrud.

Godt utstyrt bil

- Utstyrspakken er veldig omfattende når man ser på prisen. IONIQ har alt av passive og aktive sikkerhetssystemer, sier redaktøren. Samtlige seks jurymedlemmer ble veldig positivt overrasket etter å ha kjørt bilen, og alle hadde den på sin topp-3 liste. - Den er lettkjørt og fremstår rett og slett som en gjennomprøvet overraskelse, sier Stensrud.

Ikke bare er IONIQ lettkjørt og god. Den tilbyr også full pakke; skinnseter, seteventilasjon, varme i rattet, kupévarmer, led-lys, trådløs lading av mobiltelefon, el-soltak, adaptiv cruise control og solide sikkerhetssystemer som radar, kameraer og automatisk nødbrems. - Det kommer til å ta lang tid før vi ser en tilsvarende bil som gir så mye til en så gunstig pris. Legg til fem års garanti med ubegrenset antall kilometer, så skjønner vi at Hyundai ikke leker med kundene, konkluderer redaktør Stensrud.

Strenge kriterier

Juryen hadde flgende kriterier å forholde seg til:

  • miljøegenskaper
  • Passiv og aktiv sikkerhet
  • Pris, økonomi og pålitelighet
  • Kjøreegenskaper, praktisk bruk, design, komfort og resultat av leseravstemning

- Vi hadde ti strålende biler i finalen, men bare én vinner, sier Stensrud.

Klikk her får mer informasjon og for å bestille prøvekjøring av Hyundai IONIQ hos Centralgaragen.

 

Kilde: https://www.hyundai.no/aktuelt/nyheter/arets-bil-2017/